Magazin > Film & Glasba & TV
19777 ogledov

Kmetija: Prepir, kot ga še ni bilo

kmetija_2019
1/15
Voyo
Ne boste verjeli, zakaj je počilo …

V šovu Kmetija je spet počilo, tokrat med dekleti. Marjani sta Boža in Adrijana iz toaletne torbice ukradli cigarete. Na sestanku je Marjana, ki je točno vedela, kdo sta tatici, izrazila svoje razočaranje, nakar je Simona priznala, da so tobak (ona, Adrijana, Boža in Marjana) ukradle tudi Tanji.

Kot je povedala Simona, je Adrijana zvila nekaj cigaret, nato pa ji v roke potisnila še nekaj tobaka. Adrijana je to zanikala in dejala, da je Simona sama vzela tobak. S kuhalnico se je v prepir vmešala še Boža … "Bože se bojim. Vidim, kakšna prevarantka je. Simona je povedala resnico in zdaj serje po Simoni. Ne upam se ji upreti in povedati, kako laže,“ je pozneje v kamero povedala Marjana.

Prepir se je zaostril, ko je Adrijana rekla, da bo Simono udarila. Ta ji je nastavila obraz. "Ne, ker se ne bom spustila na tvoj nivo in nivo tvojega moža,“ je izjavila Adrijana in Simoni je počil film. Dregnila je namreč v rano, ki bi jo morala pustiti pri miru. Ko sta dekleti še živeli v gozdu, je Simona Adrijani namreč zaupala, da je njen mož v priporu. Adrijana je obljubila, da tega nikomur ne bo povedala, a je na to pozabila … "Prizadela me je, ker me je spomnila na tisto, na kar me ne bi smela,“ je dejala Simona, ki je po Adrijaninih besedah znorela. Zgrabila je za klopco in jo vrgla ob tla ter odkorakala do Adrijane. Če je Tanja ne bi zaustavila, bi padali udarci. "Film mi je počil, bila sem jo pripravljena udariti.“

Jan je situacijo lepo opisal: "Tukaj se vidi, kaj se zgodi, če so ljudje zasvojeni. Da se zaradi tega cigaret sprejo in preklinjajo družino ... Poden od podna.“ Simona je bila tako jezna, da je spakirala svojo vrečo in hotela zapustiti posestvo, a so jo še zadnji trenutek zaustavili.

Pozneje je počilo še na izboru drugega dvobojevalca, ko je beseda nanesla na tobak. Simona je Adrijano spomnila, da je preklinjala njeno družino, kar so potrdili tudi ostali, a Adrijana je to spet zanikala. "Ta posnetek bi rada videla,“ je dejala. Če bo gledala današnji del šova, ga bo tudi videla …

V areni se bosta tokrat pomerili Boža in Simona.

Komentarjev 6