Magazin > Film & Glasba & TV
5780 ogledov

Kmetija: Tekmovalec rinil v sotekmovalčevo posteljo in mu izpovedal ljubezen

kmetija 2023, david, žan
1/2
Voyo
Je bil res ljubosumen na Suzano?

Po zadnji areni so se karte na novo premešale. Prvotni družini sta razpadli, dve novi sta nastali. Glavi družine sta Nuša in Marcel. Še preden so se tekmovalci spet razdelili na bogate in revne, pa je v hiši potekala zabava.

Videti je bilo, da so vsi pregloboko pogledali v kozarec, najbolj pa David. Ta je menda že na začetku šova "vzdihoval" za Žanom, tokrat pa mu je po Timovih besedah izlil srce. Rekel je menda: "Ko tebe vidim, Žan, vse punce odmislim."

David je ponoči obiskal Žanovo posteljo. "Nisem si mislil, da je fant tako razigran. Noč ima svojo moč. Alkohol ... Na vsak način je hotel v posteljo. V njej smo bili že trije in je bila gužva. Malo je silil v mene, ampak smo ga distancirali," je povedal Žan, ki ga je David v nekem trenutku celo potrepljal po zadnjici ...

"Žan je tak lušen, simpatičen, postaven, vitek. To je čista resnica. Do Žana čutim ljubezen na prijateljski način. Vzajemno ljubezen na prijateljski način," pa je svoje občutke opisal David. 

Komentarjev 3
  • Ender3 13:19 03.oktober 2023.

    Sramota kaj in o čem ta avtor dnevno piše..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:07 03.oktober 2023.

    Po tri mesece so skupaj in se noben ne žge? In to mladina ki bi se morala dol dajat vsakodnevno.Kaj so v teh kmetijah sami neseksualni osebki?

  • Avatar lopov
    lopov 09:14 03.oktober 2023.

    Nategni ga.. če ti všeč drek mešat.. pa potem mu čokoladno banano poliži