Magazin > Film & Glasba & TV
19889 ogledov

Kmetija: Tom povedal Andrei, da ni zanj, tako prizadeto je ob tem gledala

tom, andrea, kmetija 2022 Voyo
Te besede so bolele ...

Gledalcem Kmetije je sedaj verjetno postalo jasno, da so Andrei všeč svetlolasci. Najprej je oko vrgla na Jana, ki je moral šov zapustiti, sedaj pa ne skriva, da ji je k srcu prirasel Tom. Njena naklonjenost in pomoč mu seveda prijata, a njenih čustev si postavni mladenič kljub temu ne želi ... Da se ne bi preveč zaljubila vanj, ji je ponudil pogovor. "Dobil sem občutek, da si se zaljubila vame," je začel pogovor. Andrea je priznala, da je bila glede tega odkrita, a poudarila, da ne želi ničesar izsiliti, nakar ji je Tom odvrnil:  "Razumem, da sem ti morda všeč. Po resnici povem, upam, da se nisi preveč zaljubila, ker ti čustev ne morem vračati." Tom je še poudaril, da upa, da je ni preveč prizadel.

Kako prizadeto je gledala med pogovorom, lahko vidite TUKAJ.

"Če se bo, se bo dogajalo spontano. Prezgodaj je govoriti o zaljubljenosti," je v kamero dejala Andrea, ki bo, ko bo na televiziji videla ta del, verjetno obžalovala prijaznost, ki jo je izkazovala Tomu.

Druščina je zvečer namreč malce pregloboko pogledala v kozarec. "Ne vem, ali bi lahko še pil ali ne, ker mi Andrea postaja vse bolj všeč," je izjavil Tom, Ivan pa je odvrnil, da se zdi, kot bi po nekaj kozarcih vse neprivlačne ženske odšle domov. "Kdaj gre pa Andrea domov, da ne bom preveč spil?" se je na koncu še pošalil Tom. Andrei se to zagotovo ne bo zdelo smešno ...

Komentarjev 4
  • albert6 05:12 15.oktober 2022.

    Ne zanima ali bi ta dva imeti od psihiatra potrdilo za poroko

  • Vasilij Vasquez 21:49 14.oktober 2022.

    Nehite se slepit. To je tip in vsi to vemo.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:21 14.oktober 2022.

    A to dejansko kdo gleda?