Magazin > Film & Glasba & TV
8889 ogledov

Kmetija: V šovu ljubimkal s Suzano, zunaj pa Žana čakala ta lepotica

suzana bajrić, žan simonič, kmetija 2023 voyo.si
Je Suzano le izkoriščal?

žan, kmetija 2023 | Avtor: Voyo Voyo
Stiskala sta se, se božala in tudi poljubila ... V šovu Kmetija je iskrica preskočila med Žanom in Suzano. Golobčka sta imela kdaj pa kdaj tudi težavice, a sta jih uspešno premagala in Žanu je bilo vidno žal, ko je Suzi v areni izgubila in morala domov.

Če se bo njuna romanca zunaj nadaljevala, bo pokazal čas. Lahko pa postane precej zapletena, saj Žana zunaj čaka svetlolasa lepotica. To so gledalci izvedeli, ko so tekmovalci dobili video sporočila domačih.

"Moj status zunaj Kmetije je 'zakomplicirano razmerje'. Nisem čisto sam. Zunaj me čaka moja simpatija," je povedal Žan in razkril, da ga je v šov prijavila ravno ta simpatija. "Imela sva dilemo, ali naj me prijavi kot samsko osebo ali v razmerju. Prijavila me je kot samskega. Dopisal sem, da sem za zmago pripravljen narediti vse, kar je res. Ona me je pri tem spodbujala."

Žan je ob tem poudaril, da Suzane ni izkoriščal. "Nikakor nisem izkoristil Suzane, najinega odnosa za zmago. Zgodilo se je, kar se je zgodilo. Nič ni bilo resnega. Povezala sva se. /.../ Res sva šla morda malo dlje kot prijateljstvo. Morda si bo narobe razlagala. Simpatija ali Suzana ... upam, da me bo počakala."

Katera, Žan?

 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:58 29.november 2023.

    Bolano, tipično od tega avtorja !