Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Kmetu zagodla posesivna sestra

Saša Lendero Zaklop
Nekemu Štajercu je sestra z "resno" grožnjo onemogočila sodelovanje v oddaji Ljubezen na seniku.

Ko je izvedela, da si njen brat želi poiskati dekle prek televizijske oddaje, mu je jasno povedala svoje mnenje. A osamljeni kmet se sprva ni pustil ustrahovati. S televizijsko ekipo TV3 se je sestal na skrivaj. Kljub skrivalnicam pa je to prišlo na uho njegovi posesivni sestri, ki je spoznala, da bo morala poseči po najbolj umazanih trikih – bratu je zagrozila, da zanj ne bo več kuhala, če si ne bo premislil. Revežu ni preostalo drugega, kot da ji ustreže.

Več sreče pa je imel neki drugi Štajerec. Ta je tik pred podpisom pogodbe o sodelovanju v oddaji našel resno partnerico in se tako odpovedal pustolovščini, ki se je je sprva zelo veselil.

No, drage dame, na voljo je sicer deset postavnih fantov, ki čakajo na vašo pošto. Kdo so samski žrebci, si lahko ogledate TUKAJ.


Komentarjev 2
  • BUČKO 15:01 05.julij 2011.

    Kera idiotska sestra, pa še bolj tip, ki ji naseda. Kaj se bejba boji, da bo vse izgubila in nič "poverbala" po bratu. Žal tipu sporočam, vseeno če te ni na terenu, ne predstavljam si imet opravka s teboj predvsem pa s tvojo sestro.

  • 1111 14:40 05.julij 2011.

    ...bravo, bolj butaste odaje pa še ne...sej ni čudno, da je naš slovenski narod, tak butast!