Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Ko družinski človek postane ženskar

Jason Bateman, Ryan Reynolds
1/8
Flynet
Prihodnji teden v naše kinematografe prihaja komedija Zamenjava, v kateri se boste nasmejali Ryanu Reynoldsu in Jasonu Batemanu, ki zamenjata vlogi ženskarja in družinskega človeka.

Zamenjava pripoveduje zgodbo o Davu (Jason Bateman) in Mitchu (Ryan Reynolds), prijateljih iz otroštva, ki se kot odrasla trudita ohraniti stik. Dave je postal ugleden odvetnik z ljubečo družino, Mitch pa je samski ženskar, ki se ne more otresti študentskega odnosa do življenja. Ko se prijatelja srečata na pijači in primerjata svoji življenji, se vsak po svoje navduši nad tem, kar ima drugi. Stara prijatelja se nazadnje napijeta, in medtem ko urinirata v vodnjak grške boginje Metide, razglabljata o tem, da bi najraje zamenjala vlogi. In še preden se prebudita, jima pretkana boginja modrosti uresniči željo ...

Film je režiral David Dobkin, ki se je podpisal že pod uspešno komedijo Lovci na družice. Njegovo novo komično zgodbo Zamenjava si boste v kinematografih lahko ogledali že prihodnji teden, 11. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.