Magazin > Film & Glasba & TV
5189 ogledov

Ko je kandidatko Kmetije prvič videla mama, ji je rekla: Izgini mi izpred oči

Klavdija Bertalanič, kmetija2023 Voyo
Žalostna zgodba.

Tekmovalce Kmetije so čakale prve resne odločitve. Najprej so z glasovanjem odgovorili na Natalijino vprašanje, kdo si najmanj zasluži bivanje na Kmetije. V rumeni ekipi je največ glasov dobila Anja, ki je postala izzivalka in se je morala preseliti v šotor. Za vrnitev v družino se bo morala boriti v areni. Nato so določili prvega dvobojevalca - tokrat je največ glasov dobila Maja.

V drugi družini so "izgnali" Patricijo, Klavdiji pa namenili vlogo prve dvobojevalke.

Klavdija je bila vidno pretresena in solz ni mogla zadržati. Sari je zaupala, da je odraščala v rejniški družini, kamor je prišla kot 3-leten otrok, in da se je navajena boriti. "Nikoli nisem skrivala solz. Zjokala sem se in po vsaki solzi šla z borbo naprej. Nikoli nisem popustila. Padla sem in vstala," je povedala in razkrila, kaj se je zgodilo, ko je prvič srečala mamo. "Prva beseda, ki mi ji jo je rekla moja mama, ko me je vprašala, kdo sem in sem odvrnila, da njena hči, je bila: 'Izgini mi izpred oči. Tukaj si prvič in zadnjič.'"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Ender3 16:10 06.september 2023.

    Kmetija ! Se je že začelo, avtor je že v svojem elementu..Sramota je s čim polnite medijske strani..

  • 4krogci 09:33 06.september 2023.

    Imas miljon psihicnih tezav in potem se gres se blamirat na TV…resno?? No ja sej normalni se v to tko ne prjavljajo! Bo dobila kaksno ponudbo v ceski produkciji pa se ji bo stanje izboljsalo!

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:45 06.september 2023.

    Žalostna zgodba,ampak kdo jih nima