Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Ko med snemanjem zaspi striptizeta

Zbudi se, Katka Arhiv organizatorja
Kaj se zgodi, če mož ostane sam doma in hoče s prijatelji posneti striptiz, a se stvar neverjetno zaplete? Komedijo Zbudi se, Katka si lahko na letošnjem Festivalu Lent na Odru Rotovž ogledate ob 22. uri.

Nikova žena in tašča odhajata čez vikend in povsem normalno je, da Niko (Leopold Pungerčar) in prijatelji prosto stanovanje izkoristijo za snemanje striptiza.

Stvar bi nedvomno uspela, če ne bi plesalka, ki jo boli glava, po pomoti pogoltnila taščinih uspavalnih tablet. A fantje ostanejo ledeno hladni in logično sklenejo, da se je pač treba znebiti "trupla".

Pri tem na pomoč prijazno priskočita bivši kaznjenec in ženin nesojeni ljubimec, zato vse poteka povsem brez zapletov. Oziroma bi tako potekalo, če se med tem ne bi vrnili žena in tašča …

Dobro spisana situacijska komedija v režiji Borisa Kobala doživi svoj vrhunec in konec v striptizu, vendar boste morali po odgovor, kdo se sleče, priti v gledališče. Cena dnevne vstopnice za Lentovanje vas bo stala 15 evrov, za ogled komedije pa boste k vstopnini dodali še tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.