Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Ko najstniki dobijo nadnaravno moč

Kronika
1/6
Blitz
Drugega februarja v slovenske kinematografe prihaja znanstvenofantastični triler Kronika, ki predstavlja tri prijatelje z na novo pridobljeno nadnaravno močjo. Kaj bi storili vi, če bi se vse to zgodilo vam? Česa bi bili zmožni? To sta vprašanji, ki ju zastavlja Kronika.

Andrew Detmer (Dane Dehaan), Matt Garetty (Alex Russell) in Steve Montgomery (Michael B. Jordan) so najstniki kot vsi drugi – vsak od njih ima svoj značaj in vsak od njih se spopada z znanimi izzivi, ki jih prinašajo srednja šola, nova prijateljstva in raziskovanje novih poti v njihovih nenehno spreminjajočih se življenjih. Nepopolni so, nespretni in nekoliko neprevidni.

Kot mnogi izmed nas so obsedeni z beleženjem dogodkov v svojih življenjih, pa naj bodo še tako vsakdanji … ali v njihovem primeru nevsakdanji. Kajti trije prijatelji so naleteli na nekaj, česar sami ne morejo dojeti, česar ne more dojeti nihče. Njihovo odkritje jim priskrbi neverjetne nadnaravne sposobnosti. Če govorimo v stripovskem jeziku, fantje postanejo superjunaki. Zmožni so … no, česarkoli. Z mislimi lahko premikajo predmete, razbijajo avtomobile, se naučijo leteti ... Potem se nad vse skupaj zgrnejo oblaki.

Znanstvenofantastična drama je nastala pod režisersko taktirko Josha Tranka.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.