Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Ko pobesnijo Titani

Bes Titanov 3D Kolosej
Sam Worthington, Ralph Fiennes in Liam Neeson so spet bogovi v filmu Bes Titanov, ki ga režira Jonathan Liebesman in danes prihaja v slovenske kinematografe.

Desetletje po junaški zmagi nad morsko pošastjo skuša Perzej (Sam Worthington) - polbog, sin Zevsa (Liam Neeson) - kot vaški ribič s svojim desetletnim sinkom Helijem živeti mirno življenje. Medtem med bogovi in Titani divja boj za prevlado. Bogovi, ki jih pesti in slabi pomanjkanje vdanosti človeštva, imajo vse manj nadzora nad zaprtimi Titani in njihovim zagnanim voditeljem Kronosom, očetom vladajočih Zevsa, Hadesa (Ralph Fiennes) in Pozejdona (Danny Huston). Triumvirat je lastnega očeta s prestola vrgel že davno tega in Kronos zdaj trohni v temačnem Tartarju, ječi v globinah podzemlja.

Ko Hades družno z Zevsovim sinom Aresom (Edgar Ramírez) sklene dogovor s Kronosom, da bosta zajela Zevsa, se Perzej ne more upreti klicu svoje dolžnosti. Titani so vse močnejši in Zevsova moč splahni do te mere, da se na Zemlji začnejo peklenski dnevi, zato se Perzej pogumno poda na negotovo nalogo v podzemlje, da reši Zevsa, strmoglavi Titane in reši človeštvo. Pri tem mu pomagajo vojaška kraljica Andromeda (Rosamund Pike), Pozejdonov sin, polbog Agenor (Toby Kebbell) in padli bog Hefajst (Bill Nighy).

Fantazijsko akcijsko pustolovščino si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.