Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Ko se igranje pokra zalomi

Drzna igra
1/8
Blitz Film & Video Distribution
Jutri v naše kinematografe prihaja kriminalka Drzna igra, v kateri boste dame lahko uživale ob pogledu na Bena Afflecka in Justina Timberlaka, gospodom pa bo dih jemala Gemma Arterton.

Nadarjeni študent matematike Richie (Justin Timberlake) ne zmore več plačevati šolnine, zato se preizkusi v spletnem igranju pokra. Ko kljub natančnim izračunom izgubi vse premoženje, se odpravi na Kostariko, da bi našel organizatorja spletnih stav Ivana Blocka (Ben Affleck). Ta mladeniču ponudi dobro plačano službo in Richieja hitro posrka v svet večnega šelestenja bankovcev, dragih avtomobilov, vročih deklet in neprestanih zabav.

Richie se kmalu zaljubi v Blockovo sodelavko Rebecco Shafran (Gemma Arterton) in se spusti v svet, v katerem se lahko uresničijo vse njegove sanje. A kmalu odkrije, da Blocka iščejo zaradi prevar, izsiljevanja in podkupovanja, saj mu za vrat pričnejo dihati agenti FBI-ja, neusmiljeni kriminalci in Ivanovi opeharjeni klienti, zato poskuša Richie najti izhod iz začaranega kroga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.