Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Ko se izgubiš v samem sebi

Potohodec Lutkovno gledališče Ljubljana
V Lutkovnem gledališču Ljubljana si lahko ob 20. uri ogledate dramsko predstavo Daneta Zajca z naslovom Potohodec v produkciji VII. semestra dramske igre, gledališke režije in dramaturgije.

Zajčeva zgodba o Potohodcu je zgodba o posamezniku, ki išče samega sebe in se pri tem zgubi. Je zgodba o človeku, ki se sooča s smrtjo na različnih ravneh, od katerih je najhujša smrt življenje v sprijaznjenosti. O človeštvu, ki so mu kot edini ideal ostale mile cerkvice na gričkih, kita nageljnov na okenskih policah in snažni kozolci. O civilizaciji, ki je pozabila sama nase in drvi svojemu razpadu naproti. In zgodba o potokih žganja.

Civilizacijski vzorec je postal mera za življenje. Sprevrača tisto, kar je v nas najbolj živo. Ali prihodnost obstaja? Živimo v dekadentnih časih. Pridite in se zabavajte z nami v naši interpretaciji Potohodca, polni smeha, zabave, plesa, erotike in dobre glasbe.

Za vstopnico boste odšteli deset evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.