Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Ko se izvali Kolumbovo jajce

Kolumbovo jajce SiTi Teater
Kolumbovo jajce, monokomedijo, ki ponuja svojevrsten odgovor Jamskemu človeku, si lahko ogledate ob 20. uri v SiTi Teatru.

Ženske, naj bodo sestre, matere, sodelavke, ljubice ali žene, si zagotovo želi razumeti vsak normalen moški, vendar le malokateremu to zares uspeva. Obratno je povsem enako. Tudi ženske ne razumejo moških, predvsem ne tistih, s katerimi so poročene. Ženski nikakor ni jasno, zakaj nogavice ležijo po celem stanovanju, zakaj moški ne zna zamenjati toaletnega papirja in zakaj mu je, če se izgubi, tako težko vprašati za pot. Razlog je povsem enostaven. Ženske so v vseh pogledih drugačne od moških: izgledajo drugače, mislijo drugače, delujejo drugače ...

Monokomedija, ki je po dobrih dveh letih že praznovala 100. ponovitev, ponuja svojstven odgovor Jamskemu človeku. Zgodba sodobne ženske, ujete v svet, ki ga režirajo moški, je plod skupnega dela Gustav filma in Kulturno umetniškega društva Kreker, ter nadarjene pisateljice podpisane s psevdonimom Iskra Ignis. Gre za izvirno slovensko komedijo, ki se postavlja ob bok vsem tovrstnim svetovnim uspešnicam.

Za predstavo, ki traja približno 75 minut, boste odšteli od 13,5 evra do 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.