Magazin > Film & Glasba & TV
991 ogledov

Ko se običajen dan v službi sprevrže v kaos

taksi bluz
1/4
Priljubljeni Andrija iz serije Andrija & Anđelka v hit komediji Taksi bluz, ki v kina prihaja 24. januarja.

Taksi bluz, komedija v režiji Miroslava Stamatova z Andrijom Miloševićem v glavni vlogi, bo v slovenskih kinematografih konec januarja in po njeni zaslugi letos nihče ne bo trpel za januarsko depresijo.

Če gre soditi po kino napovedniku in drugih objavah na družabnih omrežjih, se bo to zimo največja zabava dogajala v taksijih. Prav tako zabavo namreč lahko pričakujemo v taksiju našega glavnega junaka Marka (Andrija Milošević), propadlega dramaturga, ki že vrsto let dela kot taksist in bo v eni nočni izmeni doživel niz neverjetnih dogodkov. Na prvi pogled običajen dan v službi se bo sprevrgel v kaos, ko bo v njegov taksi sedel mladi Damir, ki je pobegnil iz mladinskega doma, da bi našel očeta. Vožnja v taksiju ju bo v eni noči privedla do odbitih in blazno smešnih situacij, v katere bodo vpletene številne druge, prav tako komične stranke.

Igralski zasedbo sestavljajo Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić in drugi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.