Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Ko se pogovori z mrtveci končno obrestujejo

ParaNorman
1/14
Karantanija cinemas
Konec avgusta v naše kinematografe prihaja animirana pustolovščina ParaNorman, ki govori o zanimivemu dečku, ki se lahko pogovarja z mrtvimi.

Nerazumljeni deček Norman se vse življenje sooča z nadnaravno sposobnostjo komunikacije z mrtveci, kar ga vedno znova spravi v težave pri odraslih. Toda, ko njegovo mesto napadejo nenavadni stvori, je Normanova posebnost edino, kar lahko reši meščane pred pogubo.

Mestec Blithe Hollow živi od turistov, ki ga obiskujejo kot prizorišče slavnega lova na čarovnice pred 300 leti. Enajstletni pa Norman ima dar, da vidi in govori z mrtvimi, denimo s svojo ljubljeno babico. Nekega dne ga čudni stric Prenderghast obvesti, da je stoletja staro čarovničino prekletstvo resnično in se bo kmalu uresničilo, le Norman pa lahko prepreči, da se meščanom zgodi kaj hudega. Ko sedmerica zombijev vstane iz grobov, se Norman skupaj s prijatelji znadje v divji dirki s časom.

V boju z zombiji, duhovi, čarovnicami in drugimi neživimi prikaznimi, Norman odkriva svojo pravo moč, ki pa počasi prerašča njegove sposobnosti nadzora, kar kmalu povzroči še več zabavnega kaosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.