Magazin > Film & Glasba & TV
118 ogledov

"Ko si star, ne lažeš"

Vlado Kreslin
1/6
Anže Petkovšek
Enajst let po izidu dvojnih Kreslinčic se je Vlado Kreslin odločil za trojni album z naslovom Čarobnice.

Vlado Kreslin je v teh dneh izdal trojni album  zimzelenih uspešnic, nepozabnih duetov in koncertnih posnetkov. Čarobnice osvajajo z novimi verzijami že poznanih skladb. Trideset let po Tisti črni kitari pa je Vlado pred mikrofon stopil z očetom Milanom, s katerim danes pojeta o Tistem bejlem grmu.

"Z družino je vedno delikatno sodelovati in ni nekaj povsem običajnega. Ta romantika mi ni ravno blizu, čeprav imam družinski band. Družinski bandi so običajno malo kičasti, čeprav mislim, da Beltinška banda to ni. Tudi očeta ne gledam kot svojega očeta, temveč kot veliko faco, ki to skladbo imenitno odpoje, za kar so zaslužna tudi njegova leta. Ko si toliko star, ne lažeš, potem je vse res,"  je o sodelovanju z očetom povedal Vlado, Milan pa o duetu dodal: "Fantastično je, en drugega izpopolnjujeva."

Kreslin je skladbe za trojni album izbiral od novega leta, pri tem mu je pomagal Gal Gjurin, njegova sestra Severa pa je na albumu z Vladom odpela kar tri duete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.