Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Ko znova zaplešejo vesele nogice

Vesele nogice 2 Kolosej
V veličastno okolje Antarktike vas bo popeljalo nadaljevanje z oskarjem nagrajene filmske uspešnice Vesele nogice, ki v 3D tehniki prihaja na filmska platna po Sloveniji.

V nadaljevanju nerodnih dogodivščin simpatičnih pojočih in plesočih pingvinčkov spoznamo mladega sina priljubljenega plesnega mojstra Fušija.

V nasprotju z očetovimi pričakovanji mali Erik nima pravega smisla za ritem in ples, zato mladenič zbeži od doma. Na poti sreča novega vzornika, mogočnega letečega pingvina Veličastnega Svena, ki se rad pohvali s številnimi neverjetnimi pustolovščinami. Toda ko življenje na ledenih planjavah Antarktike ogrozijo temačne sile, mora Fuši najti sina in s pomočjo vseh vrst živali rešiti svoj dom.

Likom v filmu glasove posojajo Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (Pink), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter in Benjamin "Lil P-Nut" Flores, Jr.

Animirani film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kopru, Novem mestu, Kranju, Mariboru in Celju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.