Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

"Kolosej bi se lahko vsaj opravičil"

hobit Žurnal24 main
V četrtek je v Koloseju v Ljubljani odpadla premiera filma Hobit: Smaugova pušča. "Brez vsakega opravičila, kot da je to nekaj običajnega," nam je potožil razočarani obiskovalec.

Obiskovalci Koloseja, ki so si v četrtek ob 21.40 v dvorani 5 nameravali ogledali premiero filma Hobit: Smaugova pušča, so kino zapustili sklonjenih glav. Predvajanje je namreč odpadlo, ker se je pokvaril projektor. "Napovedniki so se predvajali brez slike, samo zvok. Nato so se naenkrat prižgale luči. Napako so deset minut poskušali odpraviti, nakar pa so nam brez opravičila povedali, da predstava odpade in da nam bodo na blagajni vrnili denar. In to na premieri. Brez vsakega opravičila, kot da je to nekaj običajnega. To se lahko zgodi samo v Sloveniji," nam je zaupal Andraž iz Ljubljane in dodal, da je zelo razočaran, saj je na ta film čakal pol leta. "Lahko bi vsaj rekli, da se iskreno opravičujejo, ker jim je zatajila tehnika."

Pri Koloseju so razložili, da je "žal prišlo do okvare na DCP projektorju" in da napako odpravljajo. Vprašali smo jih tudi, kolikokrat je v njihovih kinih že odpadlo predvajanje. Pravijo, da "gre za redke izjeme, ki so tehnične narave."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.