Magazin > Film & Glasba & TV
5961 ogledov

Komercialna televizija bo "tvegala“ s tema dvema voditeljema

Marcel Nahtigal, Nejc Kurbus TV3
Kako se bosta odrezala?

Danes se na TV3 začenja nov sklop kviza Poberi v mestu, ki je dobil nova voditelja. Dobesedno. Niti Marcel Nahtigal niti Nejc Kurbus do zdaj še nista delala na televiziji, imata pa izkušnje z drugimi mediji, oba med drugim delata na radiu.

“Za naju je to nova izkušnja, saj na televiziji še nisva delala. Najboljše je, da smo se res dobro ujeli z ekipo. V vsakem poslu je namreč veliko lažje, če delaš z ljudmi, s katerimi ti je lepo. To velja tako za sodelavce kot za tiste, ki v kvizu sodelujejo kot tekmovalci, saj imajo vedno kaj zanimivega za povedati in se zato med snemanjem tudi veliko smejimo. Format oddaje nama je zelo všeč, saj okvirji niso trdno začrtani, tako da lahko na nek način izraziš sebe, ne da bi moral delati nekaj, kar ti je naročeno. Pomembno je, da se oddaja izpelje, kot se more. Če pa je poleg še kakšna zafrkancija, je pa vedno dobrodošla,” pravita Marcel in Nejc, ki bosta tudi med poletjem pridno snemala nove oddaje, saj bo kviz Poberi v mestu poleti ob sredah, četrtkih in petkih premierno prikazan na TV3, in sicer ob 20. uri.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.