Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Komu in kaj je lani ušlo?

Susan Boyle FameFlynet
Kaj vse nenavadnega so lani na Twitterju čivknile glasbene zvezde. 50 Cent svoji babici denimo ni hotel odnesti smeti.

"Ne morem verjeti, da me babica sili, naj nesem ven smeti. Bogat sem in ne potrebujem tega sranja – grem domov," se je lani glasil eden od odmevnejših smešnih tvitov glasbenikov. Na svojem profilu na Twitterju ga je zagrešil raper 50 Cent.

"Raje slap dreka kot Will.i.am"

Frontman Smashing Pumpkinsov pa je komentiral predsedniške volitve: "Človek prevara svojo ženo, se poroči s svojo ljubico, kandidira za predsednika in zaradi svoje norosti dobi stoječo ovacijo. Samo v Ameriki." Susan Boyle pa je s svojim hashtagom #susanalbumparty povzročila pravo senzacijo. Nič nenavadnega, boste rekli, dokler ne poskusite črk razdeliti nekoliko drugače in tako lahko Susan's Album Party (Susanina zabava ob izidu albuma) kaj hitro postane Su's Anal Bum Party (Sujina analna zabava zadnjic). Theo Hutchcraft si je na Twitterju privoščič člana skupine Black Eyed Peas: "Odločam se med tem, ali bi raje pod toplim slapom pasjega dreka do vrhunca pomagal brezdomcu ali pa bi bil Will.I.Am za en dan."

"Ljudje so cenejši od lutk"

Ameriška pevka Taylor Swift je tvitnila, da je hkrati stara 80 in 5 let, ker gleda televizijo s svojo mačko, medtem ko je sadne prigrizke Toy Story. Britanski raper Mike Skinner je cinično pripomnil, da ne razume, zakaj lutke pri testiranjih avtomobilskih nesreč stanejo stotisoče evrov, saj bi bili pravi ljudje cenejši. Kantavtorica Neko Case je s svojimi sledilci delila, da so, sodeč po njeni raziskavi, moški, ki igrajo zračno kitaro (air guitar), odlični očetje. Amanda Palmer pa je tvitala med snemanjem videospota: "Dvanajst ur že snemamo. Pojma nimam, kako bo izpadlo. Nekdo je ravnokar bruhal na hodniku. To bom vzela kot pozitivno znamenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.