Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Koncert ameriških nu-rockerjev v Avstriji

V Avstriji so Linkin Park nastopili že lani, ko so navdušili večtisočglavo množi Žurnal24 main
Ameriški rock velikani Linkin Park – izjemno priljubljeni tudi pri nas – bodo koncertovali čisto blizu Slovenije: 18. junija jih lahko slišite v avstrijskem Gradcu.

Koncert v Münchnu 21. junija in udeležba na festivalu Heinneken v Benetkah dan pred tem sta bila že potrjena, zdaj pa so fantje, zbrani okoli Chesterja Benningtona in Mika Shinode, dodali še avstrijsko postajo. V Avstriji so sicer nastopili že lani, ko so navdušili večtisočglavo množico na rockfestivalu Nova Rock. 

Takrat je ravno izšel njihov najbolj svež album Minutes to Midnight, na tokratni evropski turneji pa bodo poleg tega albuma, ki se je med poslušalci že dodobra prijel z uspešnicami What I've Done, Bleed it Out in Shadow of the Day, verjetno predstavljali tudi nekaj bolj svežega materiala – tako Mike kot Chester delata na soloizdelkih.

Seveda pa med oboževalci vedno vžgejo tudi stare uspešnice (Numb, Crawlin, In the End, Breaking the Habit, Points of Authority ...) s prvih dveh albumov, Hybrid Theory in Meteora. Cena vstopnice za koncert v graškem Stadthallu naj bi se gibala okoli 42 evrov, kar je ceneje kot v Münchnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.