Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Koncert Bee Gees prestavljen

(Foto: Wikimedia) Žurnal24 main
Koncert skupine Bee Gees, ki bi morala v Ljubljani nastopiti konec novembra, je prestavljen.

Koncert Bee Gees – Robin Gibb live, ki bi moral biti v ponedeljek, 22. novembra, Stožicah, se prestavi na naslednje leto.

Evropski del turneje je namreč zaradi velike frekvence nastopov na Bližnjem vzhodu premaknjen na januar 2011. Točnega datuma še ni, koncert pa naj bi bil predvidoma zadnji teden januarja.

Vstopnice, kupljene za ponedeljkov koncert, bodo veljavne za novi termin. Tisti, ki pa se koncerta januarja ne boste mogli udeležiti, lahko vstopnico vrnete na prodajno mesto, kjer ste jo kupili. Stroške bodo povrnili.

Robin Gibb je ustanovitveni član skupine The Bee Gees, ki je v petih desetletjih pustila neizbrisen pečat pop glasbe. Bratje Gibb so že dolgo nazaj zasedli svoje mesto med legendami popa, njihova kariera pa je izjemno bogata. Eterični glas Robina je zaščitni znak mnogih Bee Geesovih plošč, vendar pa je oblikoval tudi svojo lastno glasbeno identiteto s številnimi samostojnimi izdajami. Robin razvija nove pesmi in ideje v svojem domačem studiu, občasno pa piše in producira za druge umetnike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.