Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

"Koncert bo, in to z bendom!"

Boy George Žurnal24 main
Boy George. Danes v poznih jutranjih urah na tiskovni konferenci v Hotelu Lev.

"Boy George je že v Ljubljani. Koncert nocoj bo! Tudi datum koncerta v Ljubljani je vrnjen na njegovo spletno stran," nam je sporočil organizator današnjega koncerta Boya Georgea Joe Onyero.

Moj nastop v Sloveniji je bil pravkar odpovedan. Upam, da se bo zgodil kdaj v prihodnosti!
Boy George je včeraj na Twitterju šokiral tudi organizatorje koncerta

Skoraj ga že ne bi bilo
Boy George je namreč včeraj na svojem profilu na Twitterju oznanil: "Moj nastop v Sloveniji je bil pravkar odpovedan. Upam, da se bo zgodil enkrat v prihodnosti!" Organizatorji o tem niso vedeli nič. Datum ljubljanskega koncerta je bil umaknjen tudi z njegove uradne spletne strani. "Še predvčerajšnjim sem govoril z njegovim menedžerjem in je bilo vse v redu. Nihče mi ni sporočil, da naj bi bil koncert odpovedan," nam je včeraj po tem, ko je splet poplavila novica o odpovedi koncerta, povedal Onyero, sicer menedžer marketinga na Radiu Ljubljana. Vzroka za začasno odpoved koncerta pa nam Onyero ni pojasnil.

Ne bo DJ, prihaja z bendom
Kot nam je še zatrdil Onyero, naj bi bila danes v poznih jutranjih urah v Hotelu Lev sklicana tudi tiskovna konferenca, na kateri naj bi bil navzoč tudi Boy George. Koncert, kot pravi Onyero, zagotovo bo. Zavrača tudi govorice, da naj bi George nocoj v Hali Tivoli nastopil kot didžej: "To ni res! Z njim bo prispel desetčlanski bend in koncert bo, kot se šika. Verjamem, da si ga bo prišlo ogledat veliko ljudi, saj je to njegov prvi nastop v Sloveniji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.