Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Koncert Duran Duran prestavljen

Duran Duran Arhiv skupine
Koncert zasedbe Duran Duran, ki 14. julija prihajajo v Ljubljano, je z Gospodarskega razstavišča prestavljen v Križanke.

John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, originalna zasedba skupine Duran Duran, bodo 14. julija v sklopu turneje All You Need Is Now prvič obiskali Slovenijo. Koncert, ki naj bi se po prvotnem načrtu zgodil na zunanjem prizorišču Gospodarskega razstavišča ob 21. uri, se je organizator dogodka odločil prestaviti v Križanke.

Kot pojasnjujejo organizatorji, so se za spremembo prizorišča odločili, ker menijo, da so Križanke pri obiskovalcih tovrstnih dogodkov bolj priljubljeno koncertno prizorišče in bo tako koncert veliko bolj nepozabno doživetje. Prav tako je k odločitvi prispevalo letošnje muhasto vreme. Koncert bi se na Gospodarskem razstavišču namreč zgodil na prostem, organizator pa v primeru dežja ni želel tvegati razočaranja obiskovalcev. Križanke, ki so zaščitene s streho, bi v primeru slabega vremena nudile ustrezno zavetje obiskovalcem.

Obiskovalcem, ki so že kupili vstopnice, le-teh ne bo treba menjavati. Cene in kategorije vstopnic namreč ostajajo enake. Vse, ki bi želeli kupiti vstopnice za koncert, organizator opozarja, da je kontingent vstopnic, ki so na voljo, zaradi nekoliko manjšega prizorišča v Križankah temu primerno zmanjšan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.