Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Koncert z vsemi Pandinimi pevkami

Panda Arhiv organizatorja
Ob svojem 60. rojstnem dnevu se frontman skupine Andrej Pompe ozira v preteklost.

Oder pod zvezdami Lutkovnega gledališča Ljubljana bo v petek ob 20. uri odpotoval v preteklost, saj se bo na njem odvila zgodovina Pande, predvsem pa frontmana skupine Andreja Pompeta.

Ta bo s koncertom, na katerem bo mogoče slišati skladbe skupin Panda, kot so Sive ceste, Ritem življenja in Nepremagljivi, pa tudi pesmi Predmestja in še koga, zaznamoval svojih 60 let.

Glasba in gosti

"Praznovanje 60. rojstnega dne je bolj povod, vse stvari, ki se bodo zgodile, pa so povezane z mano: nekoč zelo popularna jugoslovanska skupina Predmestje, ki sem jo sestavil, legendarna Neca Falk, za katero sem pisal pesmi v prvi polovici 80. let, in Hamo (Matevž Šalehar, op. a.), ki je za projekt Šepetanja zapel pesem Pande iz sredine 90. let, nastopile pa bodo tudi vse pevke Pande, od prve do zadnje," nostalgični dogodek, ki ga je zaradi bližnjega valentinovega naslovil Zate in zame, opisuje Pompe, ki je kot avtor besedil sodeloval tudi s številnimi drugimi slovenskimi glasbeniki.

Kot pravi Pompe, bi, če ne bi bilo valentinovega, nastopilo še več gostov, bo pa na račun praznika ljubezni toliko več romantike. In čas za novi singel in obenem prvo skladbo, ki jo je s Pando naredila Sara Petrovčič, nova pevka skupine, ki so jo izbrali prek avdicije in s katero so po besedah Pompeta ne samo zadovoljni, ampak nadzadovoljni.

Panda | Avtor: Promo Promo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.