Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Končno ga je slekla

Nina upa, da bo bobnar v nedeljo lahko nastopil na Emi. (Foto: Dejan Mijovič)
1/13
Žurnal24 main
Nina Pušlar je predstavila novi album Slečeno srce, ki ga je "slačila" kar leto in pol. Ob tej priložnosti nam je zaupala, komu je že slekla svoje srce in kaj si misli o tekmovalcih v šovu Slovenija ima talent.

Ob promociji Nininega drugega albuma se je največkrat porajalo vprašanje, kaj pomeni naslov Slečeno srce in ali je Nina svojega že slekla. 21-letna pevka je brez dlake na jeziku dejala, da absolutno.

 

"Nekomu, ki me ima rad, mi zaupa in tudi jaz njemu zaupam, z veseljem slečem svoje srce. Svojemu fantu sem ga že zdavnaj," nam je v smehu priznala Nina.

 

Ninine občutke na papir zlivajo drugi

Čeprav se zdi, da so pesmi z novega albuma Slečeno srce v celoti osebnoizpovedne, Nina pisanje besedil za zdaj prepušča drugim avtorjem. Med njimi sta tudi zakonca Vlašič, ki slovita po tem, da imata izjemno žilico za pisanje evrovizijskih pesmi, ter Barbara Pešut, žena genialnega Magnifica.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

A preden izkušeni pisci besedil na papir zlijejo Ninine največje skrivnosti, morajo postati njeni najboljši prijatelji. "Z avtorji mojih besedil se veliko pogovarjamo, zaupam jim svojo življenjsko zgodbo, kaj si želim sporočiti ljudem. Moram priznati, da so me zelo dobro zadeli."

Bomo našli še eno Nino?

In glede na to, da se Nina razvija v eno najboljših podalpskih pevk, smo očitno dobro zadeli tudi Slovenci, ko smo jo leta 2005 izbrali za zmagovalko v šovu Bitka talentov.

 

Kljub temu pa je mlada pevka prepričana, da bomo tudi v trenutnem šovu Slovenija ima talent našli pravo zvezdo. "Videla sem kar nekaj dobrih talentov, pa tudi nekaj manj talentiranih ljudi. Ampak verjamem, da bomo na koncu našli zelo dober talent."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.