Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Končno! Scarlett Johansson se bo slekla

Scarlett Johansson FameFlynet
Igralka Scarlett Johansson bo končno ustregla vsem oboževalcem in odvrgla svoje krpice. A le za kratek čas – v prizoru priredbe filma Psiho.

Vsi še kako dobro poznamo prizor iz filma Psiho, ko Marion z nožem razmesarijo pod prho motela Bates. V priredbi, ki naj bi jo začeli snemati letos, se bodo na enak način lotili Scarlett Johansson, ki bo, tako kot Janet Leigh v originalni verziji, gola stala pod tušem. A vsi, ki ste videli legendarno grozljivko, veste, da prizor ne bo nič kaj zapeljiv, prej strašljiv. Zato bomo na seksi golo Scarlett morali še čakati.

Poleg Scarlett bosta v filmu, ki nosi naslov Alfred Hitchcock and the Making of Psycho, zaigrala še  Anthony Hopkins in Helen Mirren. Anthony se bo prelevil v samega Hitchcocka, Helen pa v njegovo ženo Almo. Morilca Normana Batesa, ki ga je leta 1960 igral Anthony Perkins, pa bo upodobil britanski igralec James D'Arcy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.