Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

"Končno sem se te rešila, hvala bogu!"

Sanja Bar Planet TV
Primorski klan počasi razpada, vsaj znotraj Bara, ki ga je tokrat zapustila Pirančanka Sanja.

Sanja je že takoj, ko je videla, da bo na prvem vročem stolu, povedala, da se veseli odhoda domov in da si želi, da bi Črt ostal. "Želim si domov in si želim, da vse glasove namenite Črtu," je povedala 28-letna Primorka.

Ob razglasitvi, da Bar zapušča ona, se je zelo razveselila ter najprej objela Črta in Joela. Svetovala jima je, naj ohranita mirne živce in naj se borita do konca. Kasneje se je poslovila tudi od ostalih sotekmovalcev. Suzana jo je objela in ji rekla, da jo bo pogrešala, Sanja pa ji je na to odvrnila: "Mah, jaz tebe ne bom, ampak v redu." Na koncu se je poslovila še od Ivone in veselo vzkliknila: "Končno sem se te rešila, hvala bogu!"

Brez dlake na jeziku pa je tokrat ostal tudi Črt, ki je rekel: "Ko vidim družino in prijatelje, te mika iti domov, ampak ko smo že tukaj zdržimo do finala. Poleg tega se pa veselim stola Ivone in Emija, tako da jaz bi to res rad počakal in ostal notri."

V Bar sta se ta teden kot pomoč vrnila tudi Rene in Vita. Suzano je voditelj vprašal, kako kaj njeno srce. Videlo se je, da je Reneja veliko bolj vesela kot Miloša.

Komentarjev 1
  • patron 12:48 17.maj 2015.

    sam seljo Rene Suze ni šmirglal pet-posto....