Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Končno srečna! v neresničnem svetu

Končno srečna Marc Andrea
Kako je lahko ženska poznih srednjih let resnično srečna v neresničnem svetu, vam bo ob 19.30 v Domu kulture v Velenju v monokomediji Končno srečna! pokazala Desa Muck.

Pisateljica, filmska in gledališka igralka, humoristka in televizijska zvezda Desa Muck se bo predstavila v lastni monokomediji o Ljubici, dokončno osamljeni ženski poznih srednjih let, ki je svoje življenje preselila v računalnik in že dvanajst let ni šla iz hiše. Tudi preživlja se preko računalnika. Vsi njeni odnosi se dogajajo v medmrežju, kjer ima svojo resnično ljubezen in virtualne ljubimce, ima sovražnike in prijatelje, s katerimi manipulira pod izmišljenimi imeni. Tudi njen odnos s sinom poteka le preko računalnika. Tako zelo laže sama sebi in vsem ostalim internetnim zvezam, da je zanjo njen virtualni svet povsem resničen.

Končno srečna! je duhovit, sproščujoč, protistresen in inteligenten vpogled v to, kako se v dobi interneta vsi naši najbolj vitalni odnosi iz sveta, ki je brbotal in vrel od čustev in čutnosti ter telesnih, neposrednih stikov, nezadržno selijo v navidezno anonimno in varno ter neskončno bogato medmrežje, z neštetimi možnostmi za drugačno življenje.

Cena vstopnice je 14 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.