Magazin > Film & Glasba & TV
109 ogledov

Kondomi ležijo po skednju

kmetija sončenje
1/7
Planet TV
Mateja je po vrnitvi na kmetijo v skednju pričakal pravi razvrat. Po zamenjavi oblasti na kmetiji je novi gospodar priredil poseben tematski večer. Medtem pa se Darinka čedalje težje otepa Andreja.

"Kaj ste seksali?" je Matej komentiral najdbo ovitka kondoma na tleh skednja. V smehu mu povejo, da sta Jasmina in Denis. Slednji je Jasmino pustil brez komentarja. "En dan me ni, pa že kondomi ležijo po skednju," je dejal Matej in predlagal, da razčistijo, od kje je prišel kondom. 

Ko so pobrskali po spominu, so le ugotovili, da je kondom prispevala Lara za igro globoko grlo, v kateri sta se s koruzo preizkusila Miha in Denis. 

Gejevska zastava že visi

Miha, novi gospodar, se je odločil, da bo priredil gejevski večer. Denisu je naložil, da bo pripravil točko in s tem pokazal, ali je dovolj gej. Denis se je odločil, da bo zaplesal striptiz. "Odplesal sem že kar nekaj striptizov, takšnih in drugačnih. Ni bilo prvič,“ je dejal. Njegovega plesa je bil deležen Leon, ki je dejal, da ima Denis "perspektivo v striptiz svetu“. Leon, Denis in Matej, ki je bil zadolžen za prikaz gejevskih kretenj, so si za nagrado prislužili spanje v hiši. 

Vsi pa novice o gejevskem večeru niso sprejeli z enako mero odobravanja. "Če je en gej, ne more biti gejevski večer. Ne morem z njim sodelovati, ker nisem gej,“ je dejal Andrej. Miha je na kmetiji izobesil mavrično zastavo. Andrej je priznal, da prvič sliši za mavrično zastavo in njen pomen. 

Darinka ima težave z Andrejem

Darinka je Denisu potožila, da ji je Andrej neprestano za petami in da ji že zelo vsiljiv. Če bo treba, ji bo na pomoč priskočil tudi Denis. Slednji je rekel, da bo Andreju, če se ne bo umiril, povedal svoje.

Andrej je v skednju spal z dekleti. "Andreja imam vsak dan manj rada, ker je siten. Postal je nadležen. Darinki stalno teži. Meni se zdi, da bo Darinka enkrat z vilami za njim tekla,“ je povedala Lara. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.