Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Konec Ljubezni med Ališičem in TVS?

Miran Ališič Saša Despot
Čeprav naj bi bil komentaror Miran Ališič na kraju dogodka v Avstraliji, dirke formule ena ni komentiral.

Uvodne dirke formule ena, ki je bila ponoči v avstralskem Melbourneu, v prenosu TV Slovenija ni komentiral Miran Ališič, ki je sicer na prizorišču dogodka. Ali to pomeni, da se je Ališič, kot je pred dnevi napovedal, že razšel s TVS?

Dirke, ki jo je dobil Britanec Lewis Hamilton, ni spremljal iz komentatorske kabine. Prvo dirko sta tako iz studija komentirala Niko Mihelič in Leon Andrejka

"RTVSLO že dolgo vodijo nekompetentni in nesposobni ljudje, ki se jim o moderni medijski podobi uspešnega javnega medija še sanja ne, moje nepričakovano in nenadno slovo od mikrofona in kamer na RTVSLO pa je logična posledica popolne odsotnosti občutka za svoje gledalce, poslušalce, pa tudi sodelavce in program, ki ga ima rada velika skupina gledalcev in poslušalcev,“ je športni komentator pred dnevi zapisal na svojem blogu, v katerem se je dotaknil tudi svojih novinarskih začetkov. 

Pred dnevi smo za komentar prosili tudi TVS, vendar ga vse do danes še niso pripravili.  

Komentarjev 15
  • GROM X 08:53 16.marec 2015.

    Mihelič je podkovan z tehniko Ališič pa z rumenim tiskom

  • stanekos 21:12 15.marec 2015.

    Priznajmo si: sposoben človek, vrhunski novinar, cenjen v svetu, dober komentator (z majnimi hibami), a z veliko črno packo- za tipičnega slovenceljna, ki ne prebavlja vse, kar se konča na IČ, no go. Pa še runkeljnu gre na živce, da ...prikaži več ta IČ obvlada 5 jezikov, runki pa še maternega ne. Jasno, saj je komaj končal OŠ. G. Miran, hvala, da ste Slovencem pokazali, kako se da držati korak s sodobnim zahodnim svetom, ne da bi nas ovirala mentaliteta zagamanega majhnega naroda.

  • zefacveta 19:21 15.marec 2015.

    Na TV SLO vlačijo vse iz naftalina. Prešernovo proslavo vodila Nataša Dolenc, včeraj v oddaji Bernarda Jeklin. Brez Kobala več ne gre. Potreben je referendum o neplačevanju rtv naročnine. Mislim, da lahko dobro živijo od reklam, zaposlenih je pa tako 2/3 preveč.