Magazin > Film & Glasba & TV
2200 ogledov

Konec ljubezni v Kmetiji: Žan in Suzana ne govorita več, to se je zgodilo

kmetija 2023, žan, suzana Voyo
Med golobčkoma je zaradi nezaupanja počilo.

kmetija 2023, suzana, mateja | Avtor: Voyo Voyo
Kdo je koga izdal? To je edina stvar, ki Žanu po izboru drugega grešnega kozla zaposluje misli. Tako je bil šokiran nad tem, da je bil izbran Marcel, da je podvomil celo v svojo simpatijo Suzano, ki se je držala zastavljenega načrta, da mora v areno Franc. Proti temu klanu sta se obrnili Mateja in Patricija. Slednja je svojo vlogo mojstrsko izpeljala in se je vsakič, ko so jo napadli, da se ni držala dogovora, spremenila v žrtev, ki ji nihče ne zaupa.

Na koncu je sum padel na prvega grešnega kozla Suzano, ker se je spet zbližala z Matejo. Žan je celo izjavil: "V bistvu mi je vseeno za Suzano, tudi če izgubi v dvoboju. Prednost sem dal sebi in dokazal, da ne ščitim ne Suzane ne Marcela."

Suzano je njegovo nezaupanje zabolelo. "Nobene podpore ne da, važno je le, kdo je dal kamenčke in ne, kako se kdo počuti," je dejala, Žan pa je poudaril, da Suzi ne zaupa več.

Takšno obnašanje in dejstvo, da je Žan takoj podvomil v nedolžno Suzi, ki bi ji moral najbolj zaupati, se Mateji zdi "poden od podna", s čimer se je strinjala tudi Primorka, ki je razkrila, da se z Žanom niti pogledata ne več.

Sicer pa je lepotica v areni premagala Marcela. Žan se sedaj boji, da bo postal drugi dvobojevalec.