Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Konec Zdravnikove vesti

Hugh Laurie Žurnal24 main
Serija Zdravnikova vest se bo z osmo sezono končala.

Producenti serije Zdravnikova vest so sporočili, da devete sezone ne bo. "Odločitev je bila boleča, saj se je v teh osmih letih razvilo veliko prijateljstev – a tudi zato, ker smo bili vsi, ki smo pri snemanju sodelovali, na serijo zelo ponosni," so izjavili producenti David Shore, Katie Jacobs in Hugh Laurie, ki je igral zagrenjenega, od zdravil odvisnega, a izjemno talentiranega dr. Housa.

Zakaj je konec ravno zdaj? "Producenti smo si Housa vseskozi predstavljali kot skrivnostno osebo, ki zabave nikdar ne bi smel zapustiti kot zadnji. Bolje je izginiti, ko glasba še igra, ko je v zraku še nekaj mističnosti."

Konec serije pa ni razžalostil le ekipe, ki je dihala z dr. Housom. "Odločitev, ki so jo sprejeli, obžalujemo, a hkrati spoštujemo. /.../ Ustvarjalci so nas in oboževalce po vsem svetu osem sezon zapored zabavali s prepričljivimi liki in zgodbami. Ves čas so bili neverjetno vztrajni in ustvarjalni in spadajo med največje talente v našem podjetju," so v sporočilu za javnost zapisali predstavniki televizijske mreže Fox.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.