Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Kostariški Maje Martine ne marajo

Maja Martina Merljak Žurnal24 main
Maja Martina Merljak je že v Kostariki, kjer bo dva meseca snemala nov resničnostni šov Paradise Hotel.

Na Planet TV si boste jeseni lahko ogledali resničnostni šov Paradise Hotel, v katerem se bo enajst tekmovalcev borilo za 50 tisoč evrov. Oddajo bo povezovala simpatična igralka Maja Martina Merljak, ki je že v rajski Kostariki, kjer snemajo šov.

Ste se za vodenje resničnostnega šova in bivanje v Kostariki kaj posebej pripravljali?
Seveda, za oboje. Pregledala sem vse posnetke resničnostnega šova Paradise Hotel iz drugih držav, da sem res natančno razumela koncept oddaje in svojo vlogo v njej. Da sem videla, kaj mi je všeč in kaj ne. Na koncu pa bom morala zavzeti vlogo ostre, stroge in odločne voditeljice, česar sprva nisem nameravala, a to zahteva koncept oddaje. Kljub temu bom, kjer bo prostor za to, vnesla tudi kaj svoje topline.

Tudi na bivanje v Kostariki sem se pripravila. Predvsem sem se oborožila s pripomočki proti komarjem, ki me imajo zares radi. S sabo pa nisem vzela veliko svojih oblek in čevljev. Smo v džungli, tako da za kakšna fina oblačila in visoke pete ne bo priložnosti. Že kremice in sprejčki ter naprave proti komarjem so bili tako težki, da me skoraj niso spustili na letalo. Četrtino kovčka pa so zavzele knjige. Zdaj pa sem ugotovila, da me kostariški komarji sploh nimajo radi, časa za branje pa tudi ne bom imela!

Vas skrbi domotožje? Boste pogrešali odrske deske?
Ne, odrskih desk ne bom pogrešala, saj so poleti gledališča tako ali tako zaprta, predstav ni, razen na festivalih, te sem pa že odigrala. Ko se bo začela nova sezona, bom pa že doma. Kot roža potrebuje vodo, tudi jaz vsako leto potrebujem oddih od teatra.

Hja, domotožje … Hvala bogu, je nekdo, ki je očitno veliko potoval in ga je mučilo domotožje, izumil Skype. Poleg tega bo čas hitro minil, saj res veliko delamo. Sem pa z vseh svojih potovanj že navajena, da me po dalj časa ni doma.

Nekje smo prebrali, da gre z vami tudi vaš fant, ki je del ekipe. Je delo z nekom, ki ti je tudi zasebno blizu, plus ali minus?
Stvari so se spremenile, tako da Jure ne bo mogel biti del ekipe, me bo pa obiskal. Za zdaj še nisva skupaj delala. Striktno ločujeva delo in zasebno življenje. Ker pa sva oba zelo profesionalna, bi lahko sodelovala brez težav. Mislim, da bi bilo sodelovanje plus, saj se dobro poznava, hkrati pa oba točno veva, zakaj je nekaj dobro oziroma ni dobro in kakšne rešitve bi bile najboljše. Je pa tudi res, da sva se že večkrat pošalila, da ne bova nikoli delala skupaj, ker mu ne bi dovolila, da me režira – tako kot doma nima nobene besede. Tudi v tem je verjetno nekaj resnice. On je moja opora v ozadju in jaz sem njegova. Saj veste, za vsakim uspešnim moškim … in obratno. Pri res uspešnih in močnih parih to res zelo drži.

Ste tekmovalce že spoznali? Kakšno je vaše mnenje o njih?
Ja, sem jih že spoznala in jih vse po vrsti vzljubila. Vsak zase je zelo poseben in zanimiv. Ni bojazni, da jih tudi Slovenija ne bi vzljubila.

Bi se tudi sami prijavila v kak resničnostni šov?
Ah, kje pa. Nisem tako pogumna. Preveč mi pomenijo moj mir, moja svoboda, intima ...

Komentarjev 1