Magazin > Film & Glasba & TV
46166 ogledov

Kot kaže, je ona trenutno najbolj zaželen TV obraz pri nas!

ana marija mitić, ranko babić Planet TV
Najel jo je POP TV, še prej pa jo bomo videli na Planet TV.

Ste kaj pogrešali Ana Marijo Mitič, ki je pred leti simpatično odvodila resničnostni šov Big Brother, ki so ga predvajali na Kanalu A? Za vas imamo dobro novico. Ana Marija se vrača na male ekrane, in to že danes.

Nocoj ob 19.45 bo na Planet TV skupaj z Rankom Babićem odprla prvo sezono oddaje Leta štejejo, zabavnega kviza, v katerem ugibamo starost neznancev na odru, pri tem pa z vsakim zgrešenim odgovorom izgubljata denar. Na začetku oddaje imata namreč na voljo 20 tisoč evrov, ki pa jih lahko obdržita le z zelo izostrenim očesom in natančnim ugibanjem. Oddajo Leta štejejo vodi Klemen Bučan


Medtem ko Ana Marija priznava, da se je v oddajo prišla zabavati, so Rankovi nameni bolj resni in si želi osvojiti čim višji znesek. A naloga bo težka, saj so leta lahko v resnici zelo varljiva. Kiksom ali zadetkom navkljub sta Ranko in Ana Marija poskrbela za odlično zabavo in razkrila tudi marsikatero manj znano dejstvo o sebi. Ana Marija na primer ne želi razkrivati svojega rojstnega dne, a je Klemen kljub temu uganil njeno starost, Ranko pa je moral popraviti podatke, ki jih je imel o njem pripravljen voditelj. Na kartončku je imel namreč napisano, da je Ranko poročen, a temu v resnici ni tako. "Nisem poročen. Nisva se poročila, žena je dejansko samo vzela moj priimek," je povedal Ranko in dodal, da se mu poroka v resnici ne zdi tako pomembna, saj sta s partnerko svojo zvezo "zapečatila" že z otrokoma. 

Oddaja bo na sporedu tudi v petek ob isti uri, preizkusila pa se bosta pevca Eva Boto in David Amaro.

Prikupno Ano bomo sicer videli tudi na POP TV, in sicer v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v kateri bo nastopila kot žirantka. 

 

Komentarjev 1
  • djdj 18:27 03.marec 2022.

    Prezgodnja objava? Ni še 1. april.