Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Kralja monokomedije osvajata Slovenijo in Balkan

Đuro, Andija Milošević Osebni arhiv
Po Đurotu v Ljubljano prihaja še Andrija Milošević, znani komik, ki je navdušil z videom, kjer poskuša govoriti slovensko.

Andrija Milošević in Branko Đurić- Đuro sta trenutno najbolj vroča igralca monokomedij, ki osvajata Slovenijo in Balkan in nizata razprodane predstave. Andrija nastopa v komediji Zlatni lančič- Bižuterija, ki govori o sponzorušah in jo je videlo že skoraj 60.000 ljudi in bo na ogled v Ljubljani v sredo 19. oktobra v Koloseju. Predstava je bila že dvakrat raprodana, zato se Andrija vrača v Slovenijo že tretjič.

Đuro prah trenutno dviguje v Đurologiji, ki jo je videlo že skoraj 80.000 ljudi. Igralca sta se videla ravno ta teden v Beogradu, ko sta imela skupni intervju na televiziji. Andriji pa se je nasmejal tudi Đuro po intervjuju, ko sta si vzela čas za druženje, sploh takrat, ko je Andrija spregovoril v slovenskem jeziku.

Andrija je imel pravkar tudi več razprodanih predstav v Zagrebu in Splitu. Predstavo Bižuterija si je v Splitu ogledal tudi igralec Enes Bešlagić, ki ga poznamo iz serije Mujo in Haso, ki je mnenja, da se Andrija na odru znajde kot riba v vodi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.