Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Kraljev govor pometa s konkurenco

1/12
Žurnal24 main
Potem ko je ameriški ceh režiserjev v soboto za najboljši film leta izbral Kraljev govor, je ta slavil tudi na včerajšnji podelitvi nagrad ameriškega igralskega ceha (Screen Actors Guild Awards).

Natalie Portman (Črni labod), Colin Firth (Kraljev govor), Melissa Leo (Borec) in Christian Bale (Borec) pobirajo nagrado za nagrado. Sinoči so med zbirko kipcev dodali še priznanje ameriškega igralskega ceha.

Natalie in Colin sta domov odnesla nagradi za najboljši glavni vlogi, Melissa in Christian pa za najboljši stranski vlogi.

Ameriški igralski ceh je za najboljši film leta, tako kot ceh ameriških producentov in režiserjev, izbral zgodovinsko dramo Kraljev govor, v katerem poleg Colina Firtha igrata še Helena Bonham-Carter in Geoffrey Rush.

 

Za dosežke na televiziji sta bili nagrajeni seriji Imperij pregrehe in Moderna družina, med igralci pa so slavili Steve Buscemi, Julianna Margulies (najboljša igralca v drami) ter Alec Baldwin in Betty White (najboljša igralca v komediji).

Nagrade ameriškega igralskega ceha so odličen napovednik za oskarje, ki jih bodo podelili 27. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.