Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Kreslin dvomi v svoje delo

Dan 202 Saša Despot
Vlado Kreslin nam je zaupal svoje dvome.

"Če zjutraj prižgem radio in slišim svojo skladbo, mi to prav polepša dan. Neka potrditev je. Kreativni ljudje, umetniki, dostikrat dvomimo v svoje delo. Velikokrat si mislim, da je vse brez zveze in da nimam več idej," priznava legendarni glasbenik Vlado Kreslin in dodaja: "Če nimaš velikega ega, se s tem pogostokrat soočaš in jaz ga nimam. Če svojo pesem slišim na radiu, si pa mislim: 'Saj ni tako slabo, v redu skladba je,' in dam malo bolj naglas (smeh)."

Kreslin je v ponedeljek svoje oboževalce razveselil z nastopom na koncertu ob štirideseti obletnici Vala 202, kjer je štirideset slovenskih glasbenikov nastopilo v zgolj šestdesetih minutah. Na Valu 202 je kot D.J. nekoč delal tudi Kreslin, ki brez sramu priznava, da kljub številnim uspešnicam in zvestemu občinstvu včasih še vedno dvomi v svoje delo: "Z leti postaneš še bolj samokritičen in si misliš, da so to drugi časi, da tvoja glasba več ne funkcionira."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.