Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Kristina bi prepovedala vse

(Foto: Sedvex Records) Žurnal24 main
Pevka Kristina predstavlja novo skladbo, ki v slogu njenih prejšnjih pesmi nosi naslov Prepovedana. Glasbenica je priznala, da je včasih takšne volje, da bi prepovedala vse.

V želji po novih izzivih in sodelovanjih je Kristina pod taktirko Josipa Mianija - Pipija (Karma), avtorja nekaterih velikih slovenskih uspešnic, kot sta Druga violina in Vrag naj vzame, izdala skladbo Zabranjena.

 

"Se vam je že kdaj zgodilo, da ste v zvezi in se okoli vas dokazujejo lepi samci in imate občutek, da ste edini cvet na svetu in se takrat sprašujete, kje za vraga so vsi ti lepotci, ko je punca samska? Ko stvari niso prepovedane! No, v takšnih trenutkih bi najraje prepovedala vse," je v smehu razložila pevka.

 

Z novo skladbo se je predstavila na festivalu Sunčane skale, v Bosni pa je na 40. Festivalu pjevača amatera – Studentsko ljeto 2010 med 16 tekmovalci osvojila nagrado za najboljši scenski nastop. Pesem je kmalu zatem dobila tudi slovensko različico, ki nosi naslov Prepovedana, slišite pa jo lahko tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.