Magazin > Film & Glasba & TV
132 ogledov

Kristina: "Nisem vedela, da me ima za takšno kuro"

Kristina Planet TV
23-letna Kristina, ki jo je iz šova Kmetija: Nov začetek vrgla Žana, pravi, da je najbolj razočarana nad Darinko in Mihom.

Ste mamica dveh hčerk. Jih je bilo hudo pustiti doma?
Seveda.

Kako je partner sprejel vašo prijavo v šov?
Najprej je bil malo bolj zadržan, pozneje pa je mojo odločitev podprl in mi rekel, naj dam vse od sebe in naj se imam na kmetiji lepo ter da bo on dobro poskrbel za otroka. To je tudi storil.

Je šov izpolnil vaša pričakovanja?

Marsikdaj je bilo treba potrpeti. Veliko je bilo lepih, a tudi grdih trenutkov. Sedaj, ko gledam šov, lahko rečem, da je zelo dober, a marsikaj ni bilo prikazano.

Kaj ni bilo prikazano?

Pokazali so moje komentarje in druge stvari, mojega dela pa bolj malo.

Vas je med gledanjem preteklih oddaj še kaj posebej presenetilo? Vas je morda kdo razočaral?

Ja, Miha me je negativno presenetil. Zelo dobro sva se razumela, veliko sem mu tudi zaupala. Imela sem ga za "fajn“ fanta. Zdaj pa vidim, da ni tako … Saj vem, da gre za igro, nisem si pa mislila, da me ima za takšno kuro. Jaz ne skrivam, da smo druge obirale in da smo imele taktiko, tako kot vsi, a triperesna deklica je to vsem povedala v obraz. Hinavka je tudi Darinka. Meni je govorila, da sem na kmetija najboljša punca, sedaj pa vidim, da tega ni mislila resno.

Kakšna je bila taktika triperesne deteljice?

Najprej naj povem, da sem ponosna, da sem bila med triperesno deteljico. Res smo se imele rade. Zdi se mi, da smo bile edine, ki so se tako zbližale. Naša taktika pa je bila, da iz šova najprej spravimo tiste, ki so nam šli najbolj na živce. Denis, klemen, Ema, Darinka ...

Zadnji teden je bil zelo buren. Kako bi opisali Emino vodenje ekipe?

Katastrofa. Ona je bila proti, da bi se tedenska naloga dobro opravila. Pa naj govori, kar hoče. Ni pustila, da bi delali po določeni uri. Takrat se je dobro videlo, da noče, da bi nalogo opravili. Ona je kriva, saj je bila glava družina in bi nas morala voditi. Trudili smo se. Hotele smo dati vse od sebe, a zaradi psihičnih pritiskov to enostavno ni šlo.

Ste še vedno mnenja, da lahko ženske same vodijo kmetijo?
Lahko, a pri fizičnem delu potrebujemo pomoč moških. Ko smo rekle, da lahko ženske same vodijo kmetijo, nismo mislile na to, da bi ženske same vse naredile, ampak da znajo stvari organizirati.

Pred vstopom v šov ste rekli, da so moški boljša družba in da niso hinavci. Ste še vedno takšnega mnenja?
Ne. So hujši kot ženske. Oni stvari prikrivajo, mi pa vse povemo na glas in se iskreno opravičimo, če je treba. V šovu pa se niti iskreno opravičiti nisi mogel, ker si veljal za hinavca.

Kdo pa je največji hinavec v šovu?
Miha, Darinka, Denis … Brez veze, da omenim Jasmino. Ona je tema zase.

Zakaj se niste ujeli z Denisom in Klemnom?
Počilo je pri nominacijah, ko sem nominirala Denisa, ki se je obnašal zelo egoistično. Poleg tega sta z Andrejem Z. ves čas poudarjala, da se želita spopasti. On nominacije ni pričakoval. Zameril mi je. Klemen pa si je o nas naredil sliko, ki je nismo mogle spremeniti. Mislim, da so ga proti nam trem tudi nahujskali.

Lara je rekla, da se Klemna boji. Ste se ga tudi vi bali?
Ne. Na kmetiji je bilo res napeto. A trenutke nisi vedel, ali bo vate kaj priletelo ali te bo samo psihično napadal.

V šovu je bilo večkrat poudarjeno, da so za Klemnom težki časi.
Imel je težko otroštvo. Za 19-letnika je moral marsikaj pretrpeti, zato se nam je smilil. Njegova preteklost pa ne sme biti izgovor za njegovo obnašanje.

Denis je bil mnenja, da triperesna deteljica ni naredila dovolj, zato vam enkrat ni dal večerje. Kako bi vi kaznovali lenuhe na kmetiji?
Zagotovo jim ne bi vzela hrane, ker smo živeli v pomanjkanju. Hrano si vsak dan komaj čakal … Jaz bi lenuhom verjetno naložila malo težje delo.

Kaj je bilo v šovu za vas najtežje?

Delo mi ni predstavljalo težav, tudi na nehigieno se hitro navadiš. Najbolj naporni so bili medsebojni odnosi. Ko se trudiš, nekdo pa te ves čas podje****.

Šov ste že zapustili, a ste se pozneje vrnili nazaj na kmetijo. Zakaj?
Šova v resnici nisem zapustila, šla sem le do babe Torkle, kjer sem imela čas in sem situacijo še enkrat premislila. Nisem hotela izpasti kot strahopetka. Odločitev, da se vrnem, je bila težka. Nisem vedela, ali me bodo napadli, tako kot so me. Kljub temu sem hotela dokazati, da sem dovolj močna, da se vrnem.

Vam niso zagrozili z denarno kaznijo, če boste šov predčasno zapustili?
Ne. Vrnila sem se tudi zato, ker Žane in Lare nisem hotela pustiti v tem dreku.

Na kaj ste najprej pomislili, ko ste v koči sredi gozda našli že izpadle kandidate?

Groza. Kaj delajo tam? Jaz sem pričakovala svojo družino. Hotela sem domov.

Kaj najbolj obžalujete?

Bila sem takšna, kot sem. Nič ne obžalujem. Kar sem mislila, sem tudi povedala in če bi se morala vrniti v šov, bi vse naredila isto. Ponosna sem nase. Čeprav imajo ljudje zunaj svoje mnenje. Eni pozitivno, drugi negativno. Samo mi, ki smo bili v šovu, vemo, kako je v resnici bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.