Magazin > Film & Glasba & TV
64551 ogledov

Kritike po šovu Slovenija ima talent: Ana Klašnja pokazala preveč?

slovenija ima talent
1/4
Mediaspeed
"Kam gre ta svet," je nekdo pokomentiral obleko, ki jo je v včerajšnji oddaji nosila Ana Klašnja.

Tjaša Dobravec, ki je navdušila z akrobatskim nastopom, in pevka Veronika Steiner sta zadnji finalistki šova Slovenija ima talent. Veliki finale bo 23. decembra.

Čeprav nihče ne oporeka, da je Veronika vrhunsko odpela pesem, so se nekateri gledalci spotaknili ob dejstvo, da je Veronika šolana pevka in promoviranje takšnih kandidatov po njihovem mnenju ni smisel te oddaje, nekateri gledalci pa so "pojamrali", da je v finalu preveč pevcev. POP TV zato svetujejo, naj naslednje leto organizirajo The Voice ali X Factor, če so že tako navdušeni nad pevci.

Še več prahu pa je dvignila kreacija, s katero je lepa žirantka Ana Klašnja prikorakala na oder. Črna obleka, ki je razkrivala njeno fit telo in lepo oblikovane noge, je bila mnogim trn v peti.

Na Facebooku so si dali duška:

"Kdo za vraga je pa Ano oblekel.“
"Naj prosim nekdo Ani pove, da je pozabila na en kos oblačila.“
"Bolje Ladotova frizura kot Anine kopalke - al kaj že to je.
"OMG!!! Kaksna je pa Ana??!!! A daj no... Sej je vredu, pa je suha in vse..Še marsikaksna je, pa ne hodi v "gatah" okoli. A je to eleganca al kaj je to??! Mah proti Marjeti je res 0.“
"Tole danes je pa totalen kiks.“
"Da si upa priti taka na oder, to je za modno pisto. Kam gre ta svet.“

Komentarjev 8
 • Avatar Camilosta
  Camilosta 23:46 10.december 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • romanos1 16:53 10.december 2018.

  Smešno,za nič se obregnejo,doma pa gledajo porno!

 • sasquatch 14:30 10.december 2018.

  Nič ni pokazala, ampak namen članka je dosežen - kliki in komentarji. To sta vendar Ir.K. ali A.H.F - isto sranje drugo pakovanje. Sicer pa bi bilo za Anjo boljše, če bi se držala hlač, saj bi tako več prepustila ...prikaži veča domišljiji. Ob odkritju vsega, pa je pri njej človek kar malo razočaran. Ajd, če vsaj navadna kokoš ne bi bila...