Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Kuhalnico bo vihtel tudi Jernej Tozon

jernej tozon Planet TV
V ponedeljek, 16. 5. 2016, se na spored Planet TV vrača kuharski šov Glej, kdo kuha. Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 17.50.

Na Planet TV prihaja druga sezona prav posebne kuharske oddaje Glej, kdo kuha, v kateri kuhajo otroci, pravi mali mojstri vihtenja kuhalnice, pri tem pa jim pomagajo slovenski zvezdniki. V drugi sezoni si bodo tako predpasnik kuharskega pomočnika nadeli: Jernej Tozon, Anika Horvat, Dare Kaurič, Vili Resnik, Špela Grošelj, Jana Koteska, Ula Furlan, Ranko Babič, Nejc Simšič in številni drugi.

V vsaki oddaji Glej, kdo kuha se spopadeta dva kuharska para – mali šef, ki vodi pripravo jedi, in njegov bolj ali manj spreten in izkušen zvezdniški pomočnik. V določenem času morata pripraviti jed iz izbranih sestavin, zmagovalca dvoboja pa določi izkušeni šef Branko Podmenik. Zmagovalni par napreduje v naslednjo oddajo, kjer se sooči z novim kuharskim izzivom in novim parom.

Oddajo vodi Katarina Mala, radovedno kuka v lonce in usmerja male šefe, ki se sicer ne ustrašijo niti najzahtevnejših kuharskih izzivov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.