Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Kuljajeva: "Eden brez drugega ne moremo"

Scena 03.05.11, bostjan romih, jasna kuljaj, na zdravje, foto: mediaspeed mediaspeed
Kot kaže sta si Jasna Kuljaj in RTV Slovenija usojena, saj je znana voditeljica pred kratkim spet začela sodelovati s televizijsko hišo, s katero je sicer sredi sodne bitke.

Potem ko se je konec septembra na sodišču začela boriti za redno zaposlitev na RTV, je Jasna Kuljaj pred kratkim sprejela novo delo na nacionalki. Na željo urednika Bojana Krajnca je namreč posodila glas v animirani seriji Jebovlje v novi oddaji Zaigraj še enkrat, sam, ki jo vodita Jure Godler in Tilen Artač. "Zakaj ne bi sodelovali? Zanje delam že celo življenje, sicer se tožim za redno službo, a to ne pomeni, da ne delam za javni zavod. Na RTV-ju je veliko zaposlenih, ki tožijo to hišo in še vedno delajo za njih, jaz nisem edina," nam je novo delo pojasnila priljubljena voditeljica.

Jasna nam je sicer že pred nekaj tedni povedala, da nima "z nikomer na RTV-ju slabih odnosov, nasprotno", zato dejstvo, da se tožijo, ne igra nobene vloge pri sprejetju novega dela. "To je zgovorno kvečjemu v tem, da dokazuje, da eden brez drugega ne moremo," nam je povedala malo za šalo, malo zares. A kot kaže ima Jasna res tiste kvalitete, ki jih RTV potrebuje, sicer ji ne bi vedno znova ponujali sodelovanja.

Komaj čaka na odgovor

Glede bitke za redno zaposlitev pa se bodo na sodišču spet sestali v novembru in Jasna upa, da bo to poglavje do novega leta zaključeno. "Želim si, da se to končno konča, ne glede na to, kako se bo razpletlo. Bilo bi lepo čimprej imeti odgovor, saj je vedno najbolj mučno čakati," je še povedala za konec.

Komentarjev 2
  • PIKO5 19:59 22.oktober 2013.

    Škoda je odaje na "ZDRAVJE". To je bila edina odaja, ki ni promovirala juge,izključno Slovenska NARODNO ZABAVNA MUZIKA.....pogrešamo to odajo v petkih zvečer , kakor tudi "POGLEDI" Slovenije v četrtkih zvečer....

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:57 22.oktober 2013.

    "Eden brez drugega ne moremo"Tipičen slovenski sindrom: bolj ko dedec pretepa svojo žensko, bolj ga ima le-ta rada!