Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Kursadžije v večerni šoli

Kursadžije Arhiv KD Krško
Zajemite konec tedna s polno žlico smeha. V Kulturnem domu Krško bodo ob 19.30 uprizorili komedijo Kursadžije, priljubljene like TV šova, ob katerih se boste držali za trebuhe.

V goste prihaja mednarodna četica učencev, ki jo sestavljajo Albanec (Ajdemi Popuši), Srb (Ludi Milojko), Hrvat (Hrvoje), Slovenec (Janez), musliman (Fiko), Črnogorec (Đuro) in Makedonec (Dimče Seksovski).

Fantje, ki so si značajsko med seboj zelo različni, si želijo pridobiti izobrazbo tako, da obiskujejo večerno šolo. Glavni predmeti, kot je glasba, jim ne grejo najbolje od rok, imajo pa zato pri spolni vzgoji same petice. Največ se naučijo pri svojih najljubših učiteljih Profesorju Labudu, profesorici spolne vzgoje Cuci ter učiteljici glasbe Maci.

Predstava prikazuje jugohumor in humor, osnovan na osebnih prepričanjih posameznikov. Tako se boste zabavali ob jeziku Srbov, Hrvatov, Bosancev, Albancev in Slovencev, nasmejal pa vas bo tudi preplet jugonostalgičnega humorja in njihove govorice.

Vstopnina je 13 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.