Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Kurzschluss v novembru in decembru z velikimi imeni

Joris Voorn Kurzschluss
Prireditev Kurzschluss bo novembra in decembra v Ljubljani vsem glasbenim navdušencem postregla z velikimi imeni glasbene scene.

Kurzschluss letos prihaja prej, traja dlje, a ostaja na Gospodarskem razstavišču. Joris Voorn se v Ljubljano vrača po dveh izjemnih zabavah, kjer je publiko navdušil s house ritmi in Detroit techno podtoni.

Joris v svojih setih prestopa med različnimi žanri, v katerih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno. pri čemer se mu klanjajo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.

Joris Voorn je vodilno ime festivalov in klubov s tremi studijskimi albumi ter številnimi remiksi in nagradami, ki jih je prejel za njegovo ustvarjalnost in predanost elektronski glasbi. Njegov genialni glasbeni duh najbolje opisuje kompilacija Ballance 014, v katero je nizozemski DJ uspel zmiksati približno 100 pesmi. Poseben dosežek, posebnega artista.Joris Voorn v Kurzschluss prihaja v spremstvu DJ – jev Martina Buttricha, Mike Valeta, Angel Anxa in Stanny Abrama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.