Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Kutcher zaradi Jobsa v bolnišnico

Ashton Kutcher Jobs FameFlynet
Ashton Kutcher je moral pred snemanjem filma o Stevu Jobsu v bolnišnico.

Kutcher se je pred snemanjem biografije o ustanovitelju podjetja Apple, Stevu Jobsu, lotil diete, ki jo je izvajal tudi omenjeni tehnološki guru. Igralec je tako dalj časa jedel le sadje, kar je škodilo njegovi trebušni slinavki. "Sadna dieta lahko povzroči resne težave. Dva dni pred snemanjem filma Jobs sem moral v bolnišnico. Imel sem hude bolečine. Rezultati testov trebušne slinavke so bili katastrofalni. Bilo je strašljivo,“ je izjavil 34-letni igralec.

Kutcher pa se pred snemanjem filma, v katerem igra Jobsa, ki je umrl za rakom na trebušni slinavki, ni lotil le diete, ampak tudi raziskovanja. Ugotovil je, da imata z Jobsom veliko skupnega. "Oba se zanimava za tehnologijo. Je moški, ki je padel, a se je spet pobral. Mislim, da se lahko s tem v določenem trenutku identificiramo vsi. Moraš imeti jajca in znova poskusiti. Tudi to je najina skupna lastnost.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.