Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Kvantum sočutja je zunaj!

V tokratnem delu je Daniel kot James čustveno strt in nikomur ne zaupa. Žurnal24 main
London je dočakal svetovno premiero filma Kvantum sočutja, gledalci pa so ob dogodivščinah Jamesa Bonda lahko uživali tudi v družbi glavnih igralcev.

Končno se je zgodilo tisto, o čemer je tekla beseda že vse leto. Dvaindvajseti film o Jamesu Bondu, Kvantum sočutja, je prispel na velika platna. Kot prvi srečneži so si ga lahko ogledali Londončani v kinodvorani Odeon. Dogodek pa ni bila le navadna premiera, temveč se je predvajanja udeležila tudi filmska in kraljeva smetana. Gledalci so na rdeči preprogi lahko občudovali glavne igralce Daniela Craiga, Olgo Kurylenko, Mathieuja Amalrica, Gemmo Arterton, Judi Dench, producenta Barbaro Broccoli in Michaela G. Wilsona, režiserja Marca Forsterja, glasbenika Jacka Whita in številne druge, ki so sodelovali pri filmu.

Poleg njih pa sta se premiere udeležila tudi princa William in Harry, ki sta promovirala dobrodelnost. Kdo pa je pritegnil največ pozornosti? Bondov avtomobil Aston Martin DBS!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.