Magazin > Film & Glasba & TV
103 ogledov

Kviz Vem! dobil novega voditelja

Aljoša Ternovšek, Anže Zevnik,  Sašo Jerković Žiga Culiberg
Voditeljski ekipi kviza Vem!, Anžetu Zevniku in Aljoši Ternovšku, se bo 30. oktobra pridružil še športni novinar Saša Jerković.

Saša Jerković se je že v preteklosti izkazal kot voditelj razvedrilno-športnih vsebin in kot voditelj spremljevalnih studijskih oddaj ob največjih svetovnih in evropskih športnih dogodkih – npr. med svetovnima nogometnima prvenstvoma v Južni Afriki in Braziliji, pa evropskim nogometnim prvenstvom in evropskim košarkaškim prvenstvom kot tudi v spremljevalni olimpijski oddaji Sočijada. Večkrat je vodil tudi prireditev Športnik leta. Prihod Saše v voditeljsko ekipo bo prinesel nekaj športnega duha in malo navijaške dinamike, zaključne križanke pa bodo v začetku tudi bolj športno obarvane.

Prvič se bo v vlogi voditelja kviza predstavil v petek, 30. oktobra, in teden dni kasneje, 6. novembra, ob 18.20 na TV SLO 1 in s tem poskrbel za športno-razvedrilni uvod v vikend. Saša Jerkovič se bo skupaj z Anžetom Zevnikom in Aljošo Ternovškom enakomerno izmenjeval v vodenju kviza.

"Uredništvo Razvedrilnega programa me je povabilo k sodelovanju pri vodenju kviza Vem!, ki so ga gledalci zelo dobro sprejeli in ima že zveste gledalce. Ker se mi zdi, da mi je tudi tovrstni žanr blizu, nenazdanje šport in razvedrilo pogosto hodita z roko v roki, sem se odločil, da ponujeni izziv tudi sprejmem. Sicer pa tudi na nekaterih drugih tujih televizijah poznamo primere, ko je voditelj nogometnih oddaj bil tudi voditelj kviza. Sem pa sam tudi velik ljubitelj kvizov. Nenazadnje sem odraščal ob znameniti Kviskoteki z Oliverjem Mlakarjem. Prepričan sem, da bom s svojo izvirnostjo, iznajdljivostjo in dinamičnim vodenjem dodal edinstven pečat kvizu. Preverite lahko že ob koncu »krompirjevih« počitnic v petek, 30. oktobra," je nasmejano dodal priljubljeni voditelj Saša Jerković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.