Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Lado Bizovičar je FOTR!

fotr SiTi Tearter
Postati oče ni posebej zapleteno, se pa zaplete takoj za tem. Sveže pečeni oče prihaja z besedo na dan. Ni ati, ni oči, ni ata in ni tata ...

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra in Nataše Barbare Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem; monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala, ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev in jo popestrila z družinskim filmčkom, v katerem se v vlogi Ladove žene odlično znajde Katarina Čas. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.