Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Lady Gaga obtožujejo plagiatorstva

(Foto: Flynet)
1/2
Žurnal24 main
Lady Gaga obtožujejo, da je njen novi singel Born This Way plagiat. V to sta prepričana dva producenta, ki trdita, da je pesem sumljivo podobna skladbi, ki sta jo napisala za neko korejsko skupino.

Zvezdnica je pesem Born This Way izdala pretekli mesec in že takoj prejela kritike, da je na las podobna Madonnini Express Yourself. Gaga je to seveda zanikala, zdaj pa so se pojavile nove obtožbe.

 

Plagiatorstva jo obtožujeta tudi producenta, znana kot duo E-Tribe, ki od Lady Gaga zahtevata nekaj pojasnil. Prepričana sta namreč, da Born This Way zelo spominja na njuno skladbo Be Happy, ki sta jo napisala za korejsko pop skupino Snsd.

 

"Poslušal sem obe pesmi in mislim, da sta si precej podobni. Način, kako pesem teče, aranžmaji ... zdi se mi čisto enako. Trenutno se trudimo priti v stik z Gagino založbo, da bi dobili več odgovorov," je povedal tiskovni predstavnik dua E-Tribe.

 

V zavihku video poslušajte primerjavo obeh skladb in presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.